Kinderen Goedgekeurd presenteert

Timo & Johannes en de behekste blokfluit

Familievoorstellingen 2018-2019

Maak kennis met Timo & Johannes en geniet van een leuk, ontroerend, mooi, vrolijk, swingend en ronduit fantastisch muziekspektakel!

Op maat van kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Het verhaal

Timo & Johannes zijn in de wolken. De juf is haar Grote Zangboek vergeten en zij mogen het samen gaan halen in de kelder van de muziekschool. De twee trekken er samen op uit en vinden al gauw een foto, waarop de achterkant deze mysterieuze boodschap staat geschreven: ‘Slaat de klok acht, dan hoor je heel zacht, mijn verdriet, heel onbemind, op de blokfluit van een kind.’”

Het begin van een muzikaal avontuur én een mooie vriendschap …

Timo & Johannes en de behekste blokfluit is een mix van toneel, muziek en dans. In 9 catchy songs beschrijven we de wereld zoals jonge kinderen die vandaag ervaren. We zingen over vriendschap & liefde, vreugde & verdriet, plusmama & pluspapa, oma & opa, winnen & verliezen … en nog zoveel meer.

 

Kinderen Goedgekeurd: daar zit muziek in!

Kinderen Goedgekeurd is een muziektheater gevestigd in Turnhout, met oog (en oor) voor diversiteit. Ons aanbod omvat voorstellingen vol dans en muziek, maar ook zang- en danslessen voor kinderen. Daarnaast verzorgen wij verjaardagsfeestjes voor je hele kroost.

Contacteer ons

adres: Together Gebouw, Diksmuidestraat 76, 2300 Turnhout
e-mail: [email protected]

telefoon: 014/43.57.48