Masters & talenten

Muzikale ambassadeurs

Zingen, dansen en acteren. Voor velen is het een moeilijke combinatie. Niet voor de Masters & Talenten van Kinderen Goedgekeurd. Geen enkele uitdaging gaan deze beloftevolle kinderen tussen 12 en 15 jaar uit de weg. Op elke voorstelling laten ze een grote indruk na.

Talenten

Onze Talenten zijn 10 Nederlandstalige en 10 Franstalige kinderen. Allemaal met een liefde voor muziek. Ze vormen de vaste basis van het Nationaal Muziektheater en werken mee aan leuke projecten. Meerstemmigheid is voor deze kanjers geen probleem. Ook dansen en acteren is hen op het lijf geschreven.

Via audities worden de Talenten geselecteerd. Om te genieten van een jaar lang meezingen, repeteren en optreden vragen we 95 euro inschrijvingsgeld.

Via audities worden de Talenten geselecteerd. Om te genieten van een jaar lang meezingen, repeteren en optreden vragen we 95 euro inschrijvingsgeld.

Masters

Het neusje van de zalm. Dat zijn onze Masters. Deze 5 Nederlandstalige en 5 Franstalige kinderen zijn volleerde zangers en zangeressen. Dat tonen ze tijdens de grote projecten van Kinderen Goedgekeurd. Koningin Mathilde en prinses Laurentien van Nederland waren al getuige van hun prachtige stemmen. De Masters nemen singles en videoclips op, doen tal van leuke shows en krijgen wekelijks stemlessen.

Alleen via jaarlijkse audities komen kinderen in aanmerking voor dit selecte groepje. Het inschrijvingsgeld bedraagt 95 euro. Daarbij krijgen alle kleine Masters een intensieve begeleiding. In ruil verwachten we optimale aanwezigheid en inzet. Dagelijks oefenen is de sleutel tot deze groep.