fbpx

Autisme! DEMusical

‘Mag ik even anders zijn?’

29 september, 20 oktober en 27 oktober

Hou je van musical? Ben je tussen 10 en 40 jaar? En heb je talent voor muziek, toneel, dans én/of zang?

Dan nodigen wij van Children Approved Foundation je uit om auditie te doen voor onze nieuwste productie: ‘Autisme! DEMusical: ‘Mag ik anders zijn?’. De audities vinden plaats op zaterdag 29 september, zaterdag 20 oktober en zaterdag 27 oktober 2018.

Naar een waargebeurd verhaal

Een jongen met autisme vecht tegen het eindeloze gepest op school. In zijn strijd sluit hij een bondgenootschap met kersvers klasgenootje Aïda. Het begin van iets moois? Voor deze familiemusical zoeken we jongeren en volwassenen tussen 8 en 40 jaar met een uitzonderlijk talent voor toneel, dans, zang of een combinatie van de drie. Concreet zijn we op zoek naar 18 diverse rollen:

Wie zoeken we?

  • 3 volwassen (leerkracht-moeder-directeur)
  • 1 meisje (ongeveer 10 jaar)
  • 14 tieners (tussen 12-17 jaar)
  • 10 solisten: zang (tussen 10-18 jaar)
  • Koorleden: tussen 8 en 30 jaar
  • Dansers: tussen 10 en 30 jaar

Première

De première is voorzien voor maart 2019 en zal plaatsvinden in de prestigieuze Concertzaal Bijloke te Gent. Ook GC De Pit (Buggenhout), het vernieuwde Culturele Centrum de Warande (Turnhout) en een bijhorende theatertour in België en Nederland zitten in de pijplijn.

Hoe aanmelden?

Wil je meedoen? Stuur dan vóór 28 augustus een mailtje naar [email protected]

Maak een kort introductiefilmpje waarin je jezelf voorstelt en vermeldt ook zeker voor welke rol je gaat (toneel, zang, dans of een combinatie). We verwachten ook een beknopte cv. Ben je geselecteerd voor de auditiedagen? Dan krijg je van ons een mailtje terug met de exacte datum, locatie en tijd waarop we je verwachten.

Muzikaal talent?

Speel je een instrument en ben je tussen 12 en 18 jaar oud? Dan ben jij de geknipte muzikant voor ons symfonisch kinderorkest. Stuur als de bliksem een mailtje naar [email protected] en wij nemen verder contact met je op.