Audities Masterclass 2016

Onder leiding van artistiek leider Mout Uyttersprot

Ook dit jaar zijn we opnieuw op zoek naar getalenteerde kinderen voor de Masterclass van Kinderen Goedgekeurd!

Deze masterclass werd opgericht in 2015, om een plaats te bieden aan zeer getalenteerde kinderen die op een hoog niveau willen zingen en acteren. Plezier hebben in het o.a. solo en meerstemmig zingen, met de nodige présence op een podium staan en zin in tal van prestigeprojecten zijn hier essentieel. Zo trad ons koor reeds op voor Hare Majesteit Koningin Mathilde van België tijdens haar jaarlijkse prijsuitreiking op het Koninklijk Paleis te Brussel. Ook Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien van Oranje (Nederland) werd reeds getrakteerd op een concert van ons koor rond het project De Raad van Kinderen (Pennenzakkenrock 2016) en tijdens op de première van onze eerste musical “ZELFIE!”.

Onze tune “Ja, aan alle kinderen!” werd dan weer gelanceerd in het Vlaams Parlement in aanwezigheid van tal van Ministers en andere hoogwaardigheidsbekleders van ons land. We moeten er dus ‘staan’. Daarom kan deelname aan de masterclass enkel na een geslaagde auditie. Denk jij dat jij als de beste kunt zingen en acteren, dan kun je je aanmelden voor de audities, maar lees eerst goed, samen met je mama en/of papa alle informatie hieronder.

Voorwaarden
Als je auditie wilt doen voor de masterclass zijn er bepaalde voorwaarden waar je aan moet voldoen:

  • Minimaal 8 jaar oud zijn en maximum 16 jaar
  • Buitengewoon goed kunnen zingen
  • Goed gevoel voor ritme en beweging hebben
  • 1 liedje naar keuze brengen (a capella, zonder instrumentale begeleiding)

Plaats & datum

Zondag 9 oktober 2016
Residentie Kinderen Goedgekeurd
GC De Pit, Platteput 16 9255 Buggenhout

Interesse?
Schrijf je dan zeker in voor de audities via auditie@kinderengoedgekeurd.be, vermeld hierbij zeker je Naam, Voornaam, Straatnaam en Huisnummer, Postcode, Woonplaats, Geboortedatum, Geslacht, Naam, Voornaam en GSM van mama en/of papa. Het correcte uur krijg je door nadat we je inschrijving hebben ontvangen.

Extra informatie?
De repetities van de masterclass vinden voornamelijk plaats op zondagvoormiddag in Buggenhout of Brussel, de Franstalige leden repeteren in Brussel. De kinderen worden begeleidt door professionele muziekdocenten. De leden van de masterclass betalen geen financiële bijdrage, maar er wordt wel een optimale aanwezigheid en inzet tijdens repetities en optredens verwacht. Er dient dus ook thuis op het repertoire gestudeerd te worden en hou rekening met verre verplaatsingen voor concerten.

 

Bezoek ons op Facebook!